Pranks 6 apr 2018 Redacteur

Standje ‘cowgirl’ is ontzettend gevaarlijk voor de man…

Begrijp me niet verkeerd, missionaris is geweldig – maar er is een overvloed aan andere eenvoudige en complexe bewegingen die je kunt proberen om je seksleven op te peppen. De moeilijkere hebben een hoger risico op blessures, simpelweg vanwege de rare posities waarin je terechtkomt, maar de gevaarlijkste zet die je kunt doen is eigenlijk een van de gemakkelijkste.

De meeste mensen zullen bekend zijn met cowgirl of cowboy.

De kerel ligt op zijn rug terwijl hun partner bovenop springt en ze berijdt als een persoon op een van die mechanische stieren.

Maar omdat de penis naar boven wijst en er veel neerwaartse druk is in deze beweging (en de meeste variaties van de beweging), wordt hij zeer vatbaar voor breuk. Ugh, de pure gedachte aan het breken van een penis is genoeg om je lichaam van afschuw te laten trillen.

Uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Advances in Urology bleek dat bijna de helft van het aantal mensen dat zich presenteerde in drie ziekenhuizen in Brazilië met penisbreuken het letsel had opgelopen als gevolg van de positie van de cowgirl.

De auteurs van de studie schreven: “Wanneer de vrouw bovenop is, regelt ze gewoonlijk de beweging waarbij haar hele lichaamsgewicht op de stijve penis terechtkomt, en niet in staat is om haar te onderbreken wanneer de penis een wrong-way penetratie lijdt, omdat de schade gewoonlijk gering is. Vrouwen zonder pijn, maar groot is de pijn in de penis.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Standje ‘cowgirl’ is ontzettend gevaarlijk voor de man…
Sluiten