Stel je wordt uitgenodigd op je eigen begrafenis? Dit moet je zien…

Redacteur 2 jul 2017 Pranks

Een begrafenis is nooit leuk, maar wat nou als je op je eigen begrafenis wordt uitgenodigd? Je denkt een afspraak te hebben met een goede vriend(in), je komt op de plaats van bestemming aan en loopt een zaal binnen waar iedereen die je kent op jou zit te wachten. Je krijgt te zien hoe de mensen over je praten, verhalen van vroeger ophalen, en geëmotioneerd raken. Net zoals een echte begrafenis. Er worden verhalen verteld over je kindertijd, en over wat voor persoon je was.

Dit heeft een jong meisje mee moeten maken. Ze had een aantal flinke snelheidsovertredingen op haar naam staan, en haar ouders zien dit als de laatste uitweg om haar ervan te realiseren hoe gevaarlijk te snel rijden is. Zo wordt ze met de neus op de feiten gedrukt; ieder jaar overlijden duizenden mensen doordat er te hard en te gevaarlijk wordt gereden. De conclusies van deze speeches zijn dan ook zeer helder: ‘Rijd alsjeblieft niet meer te hard, we willen je niet kwijt. Ik kan dit nú nog tegen je zeggen, straks als het echt te laat is, niet meer.‘ Een heftige bijeenkomst waarbij iedereen geëmotioneerd is. Een krachtige video met een heldere en oprechte boodschap die iedereen zou moeten zien! Bekijk de video hier:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Stel je wordt uitgenodigd op je eigen begrafenis? Dit moet je zien…
Sluiten