Pranks 7 feb 2017 Redacteur

Stewardess wordt heldin na het redden van een meisje uit mensenhandel

stewardess2

Sheila Fedrick was aan het werk op een Alaska Airlines-vlucht van Seattle naar San Francisco toen ze een jong meisje opmerkte met vettig blond haar alsof ze “door pure hel” geweest was, terwijl naast haar een goed geklede, oudere man zat.

Ze benaderde het paar en merkte dat het meisje weigerde om oogcontact te maken of met haar praten. Toen gingen de alarmbellen rinkelen, vooral omdat de man haar bleef onderbreken en steeds defensiever werd.

stewardess3

Tussen neus en lippen door slaagde ze erin om het meisje te vertellen naar het toilet te gaan waar ze een notitie op de spiegel had geplakt.

“Ze schreef terug op het briefje dat ze hulp nodig had.”

Fedrick ging onmiddellijk naar de piloot om de situatie uit te leggen, die vervolgens de politie contacteerde. Toen de vlucht landde, stond de politie het stel op te wachten. Ze zei: “Ik ben al tien jaar een stewardess, maar dit voelde alsof ik weer even helemaal terug was op training.”

Het bleek inderdaad dat het meisje het slachtoffer van mensenhandel was. Federick is erin geslaagd om in contact te blijven met het meisje, die nu blijkbaar een studie volgt aan de universiteit. Wauw.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Stewardess wordt heldin na het redden van een meisje uit mensenhandel
Sluiten