Pranks 9 feb 2018 Redacteur

Studie bewijst dat per jaar 100 mannen in Nederland sterven door masturbatie

Afhankelijk van wie je het vraagt, is masturbatie ofwel een gezonde manier om stress en zaadvloeistof te ontlasten, ofwel een zondig, schandelijk iets. Er zijn veel manieren om het te doen en sommige mensen hebben een aantal zeer interessante methoden; maar er zijn ook enkele scenario’s waarin het meer kwaad dan goed kan doen.

Zorgwekkende figuren zijn opgestaan ​​uit Duitsland, met cijfers van maximaal 100 mannen die stervende zijn tijdens het masturberen, elk jaar.

Maar voordat je die sokken weggooit en jezelf op de #NoFap-lijst plaatst, is er meer aan de hand dan de emmer schoppen terwijl je jezelf behaagt. Weet je, deze mannen die stierven, deden andere dingen die uiteindelijk leidden tot hun vroegtijdige overlijden.

Een gozer in Hamburg droeg een duikpak, had een plastic zak over zijn hoofd en zat naast een kachel die plakjes kaas op zijn lichaam probeerde te smelten. Het is niet duidelijk of hij stierf aan verstikking door de plastic zak of iets anders.

Een andere kerel werd geëlektrocuteerd na het gebruik van kerstverlichting om delen van zijn lichaam te stimuleren.

Forensisch onderzoeker Harald Voß vertelde de lokale één van de moeilijkste aspecten van deze sterfgevallen is dat vrienden of familieleden vaak worden geconfronteerd met het ontdekken van de lichamen in deze compromitterende posities en proberen een deel van het bewijs te verwijderen voordat hulpdiensten arriveren.

Hij zei: “Familieleden die het lijk vinden, verwijderen soms dingen omdat de schaamte zo groot is.”

De heer Voß gaf toe dat sommige van de sterfgevallen toevallig zijn, en voegde eraan toe: “Het verliezen van bewustzijn kan sneller gebeuren dan mensen denken.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Studie bewijst dat per jaar 100 mannen in Nederland sterven door masturbatie
Sluiten