Pranks 2 apr 2018 Redacteur

Studie claimt dat lui zijn van intelligentie getuigt

The Sun meldt dat nieuw onderzoek van een in de VS gebaseerd onderzoek suggereert dat mensen met een hoger IQ minder snel verveeld raken – omdat ze die handige noggin hebben om ze bezig te houden.

De studie stelt ook voor dat actieve mensen die meer tijd doorbrengen in de sportschool of rondrennen in de stad, fysiek actief moeten blijven om hun geest gestimuleerd te houden met externe activiteiten.

Dus het blijkt dat die gym-konijntjes die je op weg naar je werk ziet passeren, echt een mentale stimulans nodig hebben. Terwijl jullie allemaal banketbollen daarbuiten gelukkig zijn, zitten jullie met je eigen gedachten.

De studie werd uitgevoerd op een groep studenten in de Florida Gulf Coast. Onder leiding van Todd McElory kregen de studenten een vragenlijst om te beoordelen hoe sterk ze het eens waren met verschillende uitspraken als ‘Ik vind het echt leuk om nieuwe oplossingen en problemen te bedenken’ en ‘Ik denk alleen zo hard als ik moet ‘.

De deelnemers waren verdeeld in 30 ‘denkers’ en 30 ‘niet-denkers’ (lijkt een beetje streng voor het laatste kamp) en hun fysieke activiteit werd vervolgens de komende zeven dagen gemeten via een polsapparaat. De overtuigende gegevens toonden aan dat de denkgroep aanzienlijk minder actief was dan de niet-denkers.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Studie claimt dat lui zijn van intelligentie getuigt
Sluiten