Pranks 7 jan 2018 Redacteur

Studie laat zien dat meer wietconsumptie tot betere seks leidt

De School of Medicine van de Stanford University publiceerde een Journal of Sexual Medicine waarin het algemene gebruik van marihuana resulteerde in meer seks.

Michael Eisenberg en Andrew Sun namen de resultaten van meer dan 50.000 mensen. 28.176 vrouwen en 22.943 mannen werden geanalyseerd voor de studie. Deelnemers waren tussen de leeftijden van 25-45, gemiddeld op 29 jaar oud voor beide geslachten.

Vrouwen die rookten hadden gemiddeld 7.1 keer seks in één maand, in vergelijking met vrouwen die niet rookten, tegen een gemiddelde van zes.

Mannenrokers zijn 6,9 keer in een maand versuft en vies geworden, in vergelijking met 5,6 voor niet-rokers, gemiddeld 1,3 spike.

In het verleden zijn studies naar voren gekomen die suggereren dat een pot de lust voor het leven van een man doodt, maar de recent gepubliceerde Stanford-studie suggereert dat alles goed gaat, mijn vrienden.

24,5 procent van de mannen gaf aan in de afgelopen 4 weken te hebben gerookt, 10,0 punten hoger dan de 14,5 procent van de vrouwen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Studie laat zien dat meer wietconsumptie tot betere seks leidt
Sluiten