Studie laat zien dat vrouwen met een grotere bil gezonder en slimmer zijn

Redacteur 1 jan 2018 Pranks

HealthStudy zegt dat de vrouw met een groter uiteinde gezonder en slimmer is. Het blijkt dat een mooie, robuuste derrière meer is dan alleen een seksuele aantrekking aanzetten, maar een echte indicator van toegenomen intelligentie en een indicator voor chronische ziekteresistentie!

Dit interessante nieuws komt rechtstreeks van wetenschappers van de Universiteit van Oxford, die erachter kwamen dat deze opmerkelijke eigenschappen bestaan ​​bij vrouwen met grote konten.

Blijkbaar hebben vrouwen met een groter dan gemiddelde baard een lager cholesterolniveau en metaboliseren ze suiker beter, omdat ze eerder hormonen produceren. Dus dat betekent dat ze minder snel dingen zullen ervaren zoals hartproblemen en diabetes.

De grotere derriere vereist een teveel aan Omega 3-vetten. Er is aangetoond dat deze de ontwikkeling van de hersenen katalyseren. Ook ontdekt was iets interessants met betrekking tot kinderen die werden geboren bij vrouwen met bredere dan normale heupen. Ze waren eigenlijk intellectueel superieur aan kinderen met slanker en minder bochtige moeders!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Studie laat zien dat vrouwen met een grotere bil gezonder en slimmer zijn
Sluiten