Pranks 4 feb 2018 Redacteur

Studie zegt dat kale mannen meer zelfvertrouwen hebben en aantrekkelijker zijn

Er was een tijd dat de glimmende, lichtreflecterende hoofdhuid van kale mannen slechts het onderwerp was van medelijden en parodie, voortgekomen uit een waanzinnig of verkeerd haarverlies.

Hoe de dingen zijn veranderd, zoals een nieuwe studie beweert dat kale mannen het voortouw nemen in de wetten van aantrekking.

Niet langer alleen maar een symptoom van mannelijke kaalheid, het scheren van je hoofd is nu een actieve stijlkeuze die overal opduikt, van Mark Strong en Vin Diesel tot Jason Statham en Lord Voldemort – er was altijd een zekere je ne sais quoi over ” Hij die niet genoemd mag worden”.

Het bewijs zit in de pudding – of de kale mannen die getrouwd zijn met Victoria’s Secret-modellen.

Onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania vroegen groepen mannelijke en vrouwelijke studenten om foto’s van mannen te beoordelen op aantrekkelijkheid, vertrouwen en dominantie – en de kaalvallen verzonnen in alle drie categorieën.

De heersende theorie was echter dat het beoefenen van een geschoren hoofdhuid werd geassocieerd met dominantie. Deelnemers beoordeelden consequent kale mannen, en zelfs mannen van wie het haar digitaal was afgeschoren, omdat ze dominanter en sterker waren dan mannen met dik of dunner wordend haar.

“Kiezen om af te zien van je haar is aantoonbaar een vorm van non-verbaal gedrag, een vorm van expressie die informatie over het zelf communiceert, anders moeilijk waar te nemen”, zegt de studie, wat suggereert dat kale mannen mogelijk ongrijpbaarder zijn dan die met typische zwabbers.

De studie concludeerde ook dat het waarnemen van kale mannen als meer dominant betekent dat ze “economisch beter zullen presteren in onderhandelingen”.

Het is echter niet helemaal goed nieuws, want de studie toonde ook aan dat het scheren van iemands hoofd hem gemiddeld vier jaar ouder doet lijken.

Echter, voor de twintig iets dat nog steeds wordt geïntroduceerd, zie je een film met 15 beoordelingen, dit kan het vlijmscherpe nieuws zijn dat ze al heel lang wachten op de puberteit.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Studie zegt dat kale mannen meer zelfvertrouwen hebben en aantrekkelijker zijn
Sluiten