Pranks 22 aug 2017 Sissy Westerhuis

Bizar: deze stomdronken Nederlanders lieten hun hond stikken in een bloedhete auto

Als je dacht dat we in Nederland wel genoeg aan voorlichting doen over de gevaren van hitte, dan heb je het helaas mis. Het gebeurt dus kennelijk nog steeds dat er mensen zijn die hun hond in een snikhete auto achterlaten. What the…?! Voor wie het had gemist: het kan echt héél heet worden in zo’n blik.

Een stomdronken, Nederlanders stel verbleef in de Franse plaats Cannes met hun hond, maar het arme dier mocht de auto niet uit. Urenlang zat de viervoeter opgesloten in een bloedhete auto, die in de volle zon stond geparkeerd. Het dier overleefde de opsluiting logischerwijs niet.


De hond op de foto hierboven is niet het slachtoffer in dit verhaal.

Tot overmaat van ramp besloten de eigenaren geen crematie te betalen, want dat was te duur. Sterker nog: ze stopten het slachtoffertje in een sporttas en dumpten het achter een boom.

De hond wordt nu gecremeerd door een opvanghuis, dat ook aangifte doet tegen de eigenaren vanwege ‘nalatigheid met de dood van een dier tot gevolg’, schrijft het AD.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Bizar: deze stomdronken Nederlanders lieten hun hond stikken in een bloedhete auto
Sluiten