Sylvester Stallone ten onrechte dood verklaard op Facebook…

Redacteur 20 feb 2018 Pranks

De valse geruchten over Sylvester Stallone doen momenteel weer de ronde op het internet, want na 18 maanden duikt opnieuw een bizarre hoax op. Sylvester Stallone zou zijn overleden. Op Facebook gaat er een bericht rond dat Sylvester Stallone in zijn huis dood is aangetroffen. Mensen delen de onderstaande foto massaal door om Stallone te herdenken.

Maar Sylvester is nog springlevend. De hoax werd eind 2016 door CNN gepubliceerd en ging als een lopend vuurtje op het internet. Het gerucht is nu anderhalf jaar later terug op sociale media. De terugkeer van de hoax lijkt te zijn aangewakkerd door het delen van een fanposter voor Creed II – de volgende aflevering in de Rocky-filmserie.

Stallone is niet de enige celebrity die dood werd verklaard door de media de laatste tijd. In augustus werd Jaden Smith nog de dood ingeschreven. Deel dit bericht verder zodat iedereen er van op de hoogte is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone ten onrechte dood verklaard op Facebook…
Sluiten