Nieuws 14 sep 2018 HFMN

Taarten freak? Dit bedrijf zoekt testers voor hun taarten!

Ben jij helemaal achterlijk van taarten? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Holland’s Pies is op zoek naar een taarten tester!

Taarten testen voor Holland’s Pies

Taarten zijn verschrikkelijk lekker, maar moeten wel getest worden voor ze de winkels in vliegen.  Het Engelse bedrijf Holland’s Pies is op zoek naar mensen voor hun Pie Panel. En dat houdt simpelweg in dat je taarten gaat kanen en vervolgens zegt wat je er van vindt. Dat klinkt als een fantastische baan!

Wanneer je in het Pie Panel terecht komt, kom je elke zes maanden bij elkaar in Baxenden (Engeland). Daar ga je de nieuwe producten van Holland’s Pies testen. Krijg je er voor betaald? Jazeker, maar niet met geld. Buiten het feit dat je gratis taartjes kan eten, krijg je een jaarvoorraad aan Holland’s Pies in je bezit. Helemaal voor noppes!

Soliciteren!

Tot vrijdag 12 oktober heb je de kans om jezelf op te geven voor het Pie Panel. Hoe doe je dat? Simpel! Je stuurt een mailtje naar [email protected] en legt in 250 woorden uit waarom jij in het panel moet. Er wordt niks gezegd over het feit dat je uit Engeland moet komen, dus gewoon opgeven voor die hap! Misschien hou je er nog een leuk vakantie-adres aan over.

taarten, voedsel, testen

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan ga je van dit NASA baantje ook uit je dak!

Reageer op artikel:
Taarten freak? Dit bedrijf zoekt testers voor hun taarten!
Sluiten