Images 14 sep 2016 Mark

Taxichauffeur denkt leuk avontuurtje met een non te hebben, maar niet op deze manier!

De chauffeur had al altijd gedroomd van een avontuurtje in een donker steegje met een non… Maar niet op deze manier:

Een non neemt een taxi om naar Rio de Janeiro te gaan. Tijdens de rit merkt ze dat de chauffeur haar de hele tijd zit aan te staren.

Ze vraagt hem waarom hij dat doet. Hij antwoordt: “Ik moet je iets bekennen, maar ik wil je niet beschamen.”

Ze reageert: “Jongen, mij ga je niet slecht doen voelen. Iemand van mijn leeftijd heeft al heel wat gezien en gehoord in het leven. Ik ben er zeker van dat je me niet zult schofferen of beledigen met je vraag.”

Hij “Ik heb er altijd al van gedroomd om gepassioneerd te kussen met een non.”

De non: “Nou, laat me je helpen dan. Maar wel op voorwaarde dat je vrijgezel bent en uiteraard katholiek.” De chauffeur antwoordt opgewonden: “Ik ben vrijgezel en katholiek.”

Goed, zegt de non: “Rijd het volgende steegje dan maar in.”

Ze hebben een plekje gevonden en al gauw spatten de vonken aan alle kanten eraf, tot hij opeens in de terugrit begint te huilen: “Mijn zoon, wat is er nu toch aan de hand?” “Het spijt me zo, maar ik ben een zondaar. Ik heb je belogen. Ik ben getrouwd en ik ben een jood.”

De non antwoordt: “Maak je geen zorgen. Mijn naam is Sascha. Ik ben homo en heb me verkleed als non om naar het carnaval te gaan!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Taxichauffeur denkt leuk avontuurtje met een non te hebben, maar niet op deze manier!
Sluiten