Taxichauffeur werkt 12 uur per dag en geeft aan daklozen

Mark 1 sep 2015 Images

1

Tejinder Pal Singh is een taxichauffeur in Australië. Hiervoor maakt hij liefst shifts van 12 uur per dag. Omdat hij een tulband draagt heeft hij al van een hoop klanten racistische teksten gehoord. Dat maakt Tejinder overigens weinig uit, want hij is een goed mens. En dit is waarom±

Er schijnt blijkbaar een wat negatieve houding te hangen rond Sikhs in het gebied waar Tejinder woont. Sikhisme is een op zichzelf staande religie die is beïnvloed door het hindoeïsme en islam. Om dat stigma een beetje te doorbreken heeft hij besloten elke laatste zondag van de maand in de straten van Darwin gratis voedsel uit te delen aan daklozen.

En niet zomaar voedsel. Nee, traditioneel Indiaas eten. Hiervoor staat hij uren in de keuken, met zelf gekochte producten. Hiervoor kreeg hij onlangs via de media door lokale mensen de ´Australian of the Day´ award.

‘Here in Darwin, we love eating Indian food. He helps us, every person in Darwin. He loves people, he loves Aboriginal people. He gives them food and love, like God.’ aldus een onbekende man.

‘I don’t ask any story, you know, I don’t want to interfere in any life. My duty is only to give food to hungry people. I get no sleep. It’s really very hard. If you want to do something for society, you need to work hard.’ – aldus Tejinder.

2

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Taxichauffeur werkt 12 uur per dag en geeft aan daklozen
Sluiten