Tenacious D komt met een vervolg op ‘The Pick of Destiny’

Redacteur 8 mei 2018 Pranks

Hilarisch komische rockduo Tenacious D was de laatste jaren redelijk stil, maar vrees niet, D-fans – Jack Black lijkt te hebben onthuld dat er een vervolg zal komen op hun film Tenacious D The Pick of Destiny uit 2006.

De hoofdzanger van de band – en ook Hollywood-acteur – Jack Black – flapte uit op het podium dat het paar de nieuwe film zou uitbrengen, ongeacht wat er nodig is.

Het kan ook een beetje duren, want de laatste film was eigenlijk een flop op een kassa. Het verdiende slechts $ 8,2 miljoen in de VS en ontving een aantal behoorlijk vernietigende beoordelingen. Maar onder fans van de band en mede-rockers is het een beetje een cult-klassieker geworden, wat betekent dat iemand het zeker zal uitdragen.

We hebben nog geen informatie over het project ontvangen, behalve dan dat het zeker Jack Black – of Jables aan zijn vrienden – en zijn kalende bandgenoot Kyle Gass – Rage Cage, als je wilt – in de hoofdrollen zal hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Tenacious D komt met een vervolg op ‘The Pick of Destiny’
Sluiten