Tennisster krijgt straf voor shirtje uitdoen op US Open

Jokertje 30 aug 2018 Nieuws

Bizarre beelden op het US Open, waar de Franse tennisster Alize Cornet een straf krijgt van de scheidsrechter. Niet omdat ze met haar racket smeet of de umpire uitschold, maar omdat ze simpelweg haar shirtje goed deed…

Nadat de wedstrijd was stilgelegd voor een hitte break had Cornet per ongeluk haar nieuwe shirt verkeerd om aan gedaan. Na het goed doen van haar kleding kreeg ze, tot grote verbazing van iedereen in het stadion, een straf van de scheidsrechter. “Onsportief gedrag”, volgens de umpire.

De tenniswereld reageert geschokt op de boete, die overigens niet geldt voor mannelijke tennissers. Zie hier het filmpje van het voorval:

Reageer op artikel:
Tennisster krijgt straf voor shirtje uitdoen op US Open
Sluiten