Images 29 sep 2016 Mark

The Lion King krijgt een vernieuwde versie maar dan in real life!

Disney heeft bevestigd dat het de klassieker ‘The Lion King’ uit 1994 ook een ‘real life’ variant gaat geven. Voor zover dat kan natuurlijk. Het succes van Jungle Book heeft dat in gang gezet.

De officiële release zei het volgende: “The Lion King builds on Disney’s success of reimagining its classics for a contemporary audience with films like Maleficent, Cinderella, and the upcoming Beauty and the Beast.”

Er zullen nummers uit het origineel ook terugkomen in de nieuwe variant, en Iron Man-regisseur Jon Favreau zal de regie op zich nemen.

1

The Lion King is een van de meest succesvolle animatiefilms ooit. Wereldwijd bracht het zo’n 968 miljoen dollar op, 3 miljoen meer dan Jungle Book.

Ook won het Oscars voor beste nummer ‘Can You Feel the Love Tonight’ van Elton John en ‘Best Original Score’ voor Hans Zimmer.

Ook de musical van The Lion King heeft het natuurlijk fantastisch gedaan.

We zijn een beetje huiverig nog over het resultaat, want zo’n klassieker als deze wil je niet verknallen. Aan de andere kant: we zijn ontzettend benieuwd!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
The Lion King krijgt een vernieuwde versie maar dan in real life!
Sluiten