“Tien legendarische Nintendo NES merchandise producten”

Producten gebaseerd op de Nintendo NES, ze zijn er en tegelijkertijd in grote getalen ook. Niet voor niets kan je voor wat betreft gameconsols niets nostalgischer krijgen dan een NES. Het is dan ook niet vreemd dat deze console zo veel fans heeft.

Simpel, efficiënt en doeltreffend, zo kan je deze geweldige producten wel omschrijven. De Nintendo NES bewijst door deze Prankster top 10 wederom te beschikken over een geweldige fans en gadgets.

Vergeleken met huidige controlers zoals die van de PS4, de Xbox etc. is degene waarmee je de NES bestuurde niet de meest gemakkelijk in de hand liggende, maar het deed wat het moest doen ondanks de weinige knoppen en functionaliteiten.

Duck Hunt, Zelde en Super Mario waren dé games voor deze console en zorgden voor urenlang speel en spelplezier zonder al te veel poespas. De Ninentendo NES, bekijk de gadgets in deze fantastische top 10:

1. Nintendo NES controller schoudertas
1
De schoudertas van de Nintendo NES controller heb je mogelijkerwijs al eerder gezien. Het is niet dat deze recentelijk gemaakt zijn of behoorlijk nieuw in de markt zijn. Maar ze zijn logischerwijs een must-have voor iedere fan van de Nintendo NES. Bovendien, hoe ga je er anders voor zorgen dat je Nintendo NES in de weekenden versleept kan worden naar het huis van je vrienden?

2. Een NES controller koffietafel
2
Een koffietafel in de stijl van de Nintendo NES controller, veel klassieker, stijlvoller en “back to the nineties” kan je het natuurlijk niet meer krijgen. Een gigantische controller gewoon als tafel, het klinkt als de droom van iedere fanboy. Helemaal indien we erbij vertellen dat deze controller ook nog eens functioneel is, tsja.. Wat heb je aan zo’n gigantisch ding als die niet zou werken? En ander probleem is, iedereen wil nu speler 1 zijn natuurlijk!

3. Nintendo controller zeep
3
Zeep in de vorm van een Nintendo controller. Je kan als fanboy jezelf natuurlijk niet op een andere manier wassen dan met dit prachtige zeepje in de vorm van jouw favoriete controller. Het grootste probleem is dat je hem misschien verpest indien je hem blijft gebruiken. Dat zou uiteraard zonde zijn, toch kan je het wel degelijk zien als een collectors item voor iedere fan.

4. Nintendo cartridge ring
4
Een ring met het uiterlijk van een Nintendo cartridge. Bijzonder, stijlvol en elegant voor de echte fan. Nog interessanter is misschien wel dat de ontwerper ze bovendien kan aanpassen. Stuur simpelweg een foto van je favoriete game en hij gaat enthousiast aan de slag om voor jou een op maat gemaakte Nintendo cartridge ring te maken.

5. USB klassieke Nintendo NES controller voor PC
5
Een NES emulator voor de PC is enkel voor sommige gelukkigen voorbestemd, maar mocht jij beschikken over een zo’n ding, dan is dit uiteraard de must-have-controller voor de PC. Koppel de NES controller met de USB kabel aan de PC en start met het spelen van de klassieke NES spellen. Met deze controller moet het toch mogelijk zijn om op de computer je highscores van vroeger te verbeteren?

6. 500 GB USB3 Externe harde schijf in NES stijl
6
Externe harde schijven worden veel gebruikt bij laptops. Maar deze externe harde schijf in de stijl van een Nintendo NES game is wel heel erg bijzonder. We hebben al vele fans naar de winkels zien rennen om deze hot-items te bemachtigen. De NES is en blijft natuurlijk een fantastische console, dat zoveel fans over deze harde schijven beschikken verbaasd ons dan ook helemaal niets.

7. Nintendo NES iPhone hoesje
7
Een iPhone beschermhoesje Nintendo NES stijl, een modern item combineren met een van ’s werelds klassiekste gameconsole een geniale marketingactie van degene die dit hoesje heeft ontworpen. Dit heeft logischerwijs een hoop geld opgeleverd. Want de combinatie van de iPhone met een Nintendo NES is een gouden combinatie. Een iPhone / Nintendo NES hoesje is een droom die werkelijkheid wordt voor vele fans van Nintendo.

8. Mario 1 NES onderwereld level 1-2 muurstickers
8
Muurstickers van Mario 1 in Nintendo stijl. Te gebruiken op twee verschillende wijzen: of je gebruikt ze in der kinderkamer. Een andere mogelijkheid is –en hiermee zet je jouw relatie/huwelijk op het spel, je probeert een game/fitness kamer te bemachtigen in je huis door de confrontatie op te zoeken met jouw echtgenote –niet aan te raden!- maar mocht je het zo ver krijgen: Deze muurstickers in Mario stijl zijn origineel, geweldig en tegelijkertijd klassiek.

9. Retro cartridge kussens.
9
Kussens in het kader van jeugdsentiment. Kussens die ons nog altijd verwijzen naar het kleine jongetje in ons die de gehele wereld aankonden dankzij Zelda en Mario. Mogelijkerwijs heb je de games die op de kussens staan afgebeeld nooit gespeeld en had je liever bovenstaande games afgebeeld gezien of zelfs gewoon duckhunt. Je kan niet alles hebben in het leven. Het zijn wel NES cartridge kussens, dus STFU: Nintendo NES kussens zijn super stoer!

10. Nintendo NES pistool lamp
10
Het Nintendo NES duckhunt pistool is beschikbaar als lamp. Hoe geweldig is dat. De controller waarmee we allemaal wel eens op eenden hebben geschoten, is nu als lampenstandaard te verkrijgen. De fans zullen nu ongetwijfeld massaal richting de winkels rennen want uiteraard is er maar een beperkte voorraad leverbaar. Deze geweldige NES controller “Duckhunt – pistool” als lamp in je woonkamer is fantastisch.

Reageer op artikel:
“Tien legendarische Nintendo NES merchandise producten”
Sluiten