Tien redenen waarom vrouwen langer leven dan mannen

Mannen leven gemiddeld minder lang dan vrouwen. Het is een feit dat vrouwen namelijk net wat langer leven dan hun mannelijke soortgenoot. Maar is hier een reden voor? Ongetwijfeld natuurlijk, leven vrouwen gezonder dan? Nee vrouwen nemen gewoon minder risico’s dan mannen.

Chris en John zijn prankster

In deze lijst geeft Prankster.NL tien redenen aan waarom mannen gemiddeld een stuk korter leven. Mannen nemen gewoon meer risico, dat moge na het bekijken van deze lijst inmiddels toch wel als een “feit” gezien worden.

Wil jij weten wat wij bedoelen met meer risico’s? Bekijk deze top tien lijst hieronder en laat even en de comments achter welke voor jou het meest gevaarlijk lijkt!

1. Elektriciteit in het zwembad, een top idee!
1
Elektra gecombineerd met water, een gouden combinatie natuurlijk. We vragen ons af of de jongens op de foto zelf ook hadden bedacht dat water elektriciteit geleid. Maar we betwijfelen dat ten zeerste. Ieder wel denkend mens kan bedenken dat deze stroomkabels niet in het zwembad thuis horen toch?

2. Een heg grasmaaien op 2,5 meter hoogte
2
Even met de grasmaaier de coniferen maaien. Op deze manier kan je natuurlijk ook de groei van je heg inperken. Deze man besloot met een grasmaaier zijn heg te knippen door de grasmaaier aan een kabel te hangen. Wij moeten er niet aan denken wat er hier eventueel allemaal mis kan gaan.

3. Spring in je broek maat!
3
Vanaf een grote hoogte in je broek springen. Deze mannen van het Amerikaanse leger besluiten op hun vrije momenten even onderling een dolletje uit te halen. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen wat er allemaal kan gebeuren met zijn zaakje, indien hij een kleine 2 of 3 centimeter te veel naar links of rechts springt. Vanaf een hoogte in je broek springen is in ieder geval niet aan te raden mannen.

4. Elektriciteit aansluiten op het net
4
Elektriciteit aansluiten, een van de meest gevaarlijke taken die wij mannen in het leven toebedeeld hebben gekregen. Moest het rode draadje nu gekoppeld worden aan de andere rode draad of juist aan de witte. Oké, weet je het niet meer? You’re doomed! Bereid je maar voor op een flinke schok van elektriciteit.

5. En ik maar denken dat ik er niet bij kon
5
Gelukkig hebben vrouwen natuurlijk altijd geloof in onze kunnen(sarcamse modus uit). Indien we ergens niet bij kunnen, moeten we om hen het tegendeel te bewijzen natuurlijk even extra creatief worden. Deze man heeft wel een heel bijzondere manier gevonden om in het uiterste hoekje te kunnen komen. Maar of het een veilige oplossing is dat is natuurlijk maar de vraag. Echter, ook de arbowet zal hier niet helemaal mee akkoord gaan waarschijnlijk.

6. Fietsen over vuur
6
Over vuur springen met een fiets: Met een gewone doodnormale fiets simpelweg over een vriend van je heen springen die nog net niet helemaal in vlam staat. Het levert uiteraard schitterende beelden op voor de camera echter lijkt het ons wederom geen veilige optie om indruk te maken op het vrouwelijke geslacht. Misschien kan je daar toch maar even een andere oplossing voor bedenken aangezien je vriend zijn arm verbrand.

7. Balanceren tussen twee ramen
7
Deze schilder balanceert op het randje tussen leven en dood. Zijn vrouw gaf waarschijnlijk aan dat er wat aan de gevel moest gebeuren, hij besloot vervolgens het heft in eigen hand te nemen en te zorgen voor een ongekend efficiënte manier om zichzelf toegang te verschaffen tot het schilderpunt. We vragen het ons af, wat kan er nou allemaal fout gaan?

8. Lunchen onder de graafmachine
8
Lunchen onder een graafmachine het lijkt ons een niet al te veilig voorstel indien onze collega’s dit zouden aandragen. Toch weten ze in deze zandbak dit voor elkaar te krijgen. Uiteraard is het misschien ook wel hun enige optie om een beetje schaduw te realiseren maar voor ons lijkt het in ieder geval geen optie om onze lunch daar te nuttigen.

9. Vuur bij ontploffingsgevaar.
9
Deze foto toont aan dat vuur en ontploffingsgevaar altijd leuke momenten zijn om foto’s te maken. Tegelijkertijd toont het ons ook dat er een probleem is met betrekking tot onze huidige maatschappij. Welke idioot maakt hier nou eerst een foto van alvorens dat hij zijn collega waarschuwt voor misschien wel de dood? Bedankt voor de waarschuwing maat!

10. Boren op de schouders van een vriend
10
Boren op plekken waar je lastig bij komt. Hoe doe je dat? Nou door simpelweg op de schouders van je vriend te gaan staan, waardoor je er vervolgens wel bij kan. Of het helemaal stabiel is, of dat je eigenlijk beter een ladder had kunnen pakken laten we dan even in ons midden, het moge duidelijk zijn dat deze twee jongens in ieder geval veel voor elkaar over hebben, waaronder een eventuele nekhernia.

Reageer op artikel:
Tien redenen waarom vrouwen langer leven dan mannen
Sluiten