Pranks 7 mrt 2017 Redacteur

Tiener was voor dood verklaard, zag Jezus, maar kwam na 20 minuten weer tot leven…

Zack Clements was een dood normale, kern gezonde jongen die nooit ergens last van had gehad. Daarom kwam het compleet uit het niets toen hij op een dag getroffen werd door een hartstilstand. Zijn hart was al 20 minuten gestopt met kloppen, maar plotseling kwam zijn hartslag weer terug. Het was een waar wonder.

Toen hij uiteindelijk wakker werd kon hij niet geloven wat er gebeurd was. Meteen wilde hij zijn ouders spreken over wat er met hem gebeurd was terwijl hij van de wereld was. Hij beschreef tot in de kleinste details hoe de Hemel en de zoon van God eruit zagen en dat de zoon van God, Jezus, persoonlijk had gezegd dat alles wel goed zou komen.
Deze ervaring blijft Zack zijn hele leven bij en het heeft ongetwijfeld zijn geloof in God versterkt. De familie kan hun geluk niet op. Ze zijn dolblij dat ze nog vele jaren van Zack mogen genieten. Ze zijn de zoon van God enorm dankbaar dat ze Zack nog lang als familie mogen koesteren.

Bekijk het volgende filmpje:

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Tiener was voor dood verklaard, zag Jezus, maar kwam na 20 minuten weer tot leven…
Sluiten