Nieuws 23 jul 2018 HFMN

GOUD! Toblerone keert terug met hun originele reep chocolade!

Rellen braken uit, fabrieken gingen ten onder en vriendschappen gingen over. Ondanks het feit dat bovenstaande misschien een beetje overdreven is, was de wereld echt niet blij toen Toblerone besloot de hoeveelheid chocolade te minderen in hun repen. Maar gelukkig kunnen fans van het reepje weer lachen: hij wordt weer normaal!

Toblerone GIF - Find & Share on GIPHY

Toblerone incident ’16

Waar was jij tijdens het Toblerone incident van 2016? In het jaar besloot de producent hun repen te voorzien van minder chocolade. Iets wat duizenden fans over heel de wereld best pissig wist te maken. Want waarom zouden ze? Simpel! Er moest, volgens de producent, gekozen worden tussen de repen duurder maken of minder geven voor hetzelfde geld. Er werd gekozen voor het tweede. Uiteindelijk veranderde 170 gram reep in 150 gram en werd de 400 gram variant vervangen door een 360 gram variant.

Maar gelukkig is dit verleden tijd en komt Toblerone weer met hun ouderwetste reep. Kortom: ze doen eindelijk weer een beetje normaal.

Valentine Year GIF - Find & Share on GIPHY

Back to the old

Dat Toblerone terug keert naar hun originele vorm mag overigens wel wat kosten. De beslissing is destijds namelijk niet zonder reden gemaakt. De reep heeft straks 33% meer chocolade in hun repen, maar kost dan ook 200% meer dan het nu doet. Maar boeit jou dat? Je wilde de oude reep terug, dan krijg je hem ook!

Bruce Bogtrotter Eating GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
GOUD! Toblerone keert terug met hun originele reep chocolade!
Sluiten