Top 10 grappige, ironische en verbazingwekkende foto’s

1. Een standbeeld strijdend voor vrijheid
1
Freedom, eigenlijk hetgeen dat wij allemaal willen realiseren. Dit standbeeld dat héél hard zijn best heeft gedaan om te strijden voor zijn vrijheid, zal balen dat hij weg gepropt zit in deze kooi. Dit is namelijk géén vrijheid toch?

2. Veiligheid begint bij jou
2
Een metro met daarop de tekst: “veiligheid begint bij jou” die vervolgens hard in botsing komt met een roekeloze bestuurder die dacht even snel voor de metro langs te kunnen rijden, tsja… Veel ironischer kunnen we het voor jullie niet maken

3. Car with fire, caught on fire
4
Een truck met bijzondere, stijlvolle vlammen op de zijkant die vervolgens brand krijgt in de motorkap. Het toont wel aan dat sommige foto’s op precies het juiste moment genomen worden. Het zal jouw truck met vlammen zijn, dan denk ik toch dat je de humor van deze foto helaas niet kunt inzien.

4. Foto’s achterop een bestelbusje
5
Reclameadvertenties middels enkele stickers op je bestelbusje. Veel bedrijven maken gebruik van deze mogelijkheid en dat is maar goed ook. Op deze manier herkennen we namelijk de bedrijven die thuis bij ons langs behoren te komen. Echter kunnen sommige ondernemers eerst even beter nadenken over de reclame uiting.

5. Wij repareren alles!
6
Oké deze is misschien wel één van de leukste uit deze lijst. Dit bedrijf claimt namelijk alles te kunnen repareren, het enige dat ze klaarblijkelijk niet werkend konden krijgen was de deurbel zoals later op het briefje valt te lezen. Je moet namelijk hard kloppen om bij deze reparatiekoning binnen te komen.

6. Denk goed na, plan in ieder geval vooruit…
7
Vooruitplannen het is misschien wel een van de moeilijkste dingen die wij mensen moeten doen. Sommige hebben namelijk totaal géén overzicht terwijl anderen dit iets gemakkelijker afgaat. Zorg in ieder geval dat je goed vooruit plant, net zoals de ontwerper van dit prachtige bord.

7. Drive-thru Apotheek
11
Een apotheek waar je even snel langs kunt rijden, je medicijnen oppikt en weer doorrijd. Deze man nam de titel “Drive-Thru” iets te letterlijk en reed inderdaad récht door de apotheek heen. Op deze manier heb je waarschijnlijk méér nodig dan enkel een medicatie meneer…

8. Hoe besparen we papier?
13
Uitleggen op school hoe je papier kunt besparen en daar dan vervolgens een hele hoop papier voor verspillen. Het is ons totaal onduidelijk op welke manier je dit kunt verantwoorden. Maar goed, wij bemoeien ons er niet mee natuurlijk…

9. TNT, Sure we can(‘t)
14
TNT een bezorgservice die met de prachtige quote “Sure we can” de gehele wereld overvloog nadat deze foto uitlekte op internet. Een chauffeur van het bedrijf nam nét even iets te veel risico (misschien door de quote van het bedrijf) en kwam vast te zitten. Oftewel: Sure, We, Can’t…

10. Rijdend SMS-en is dodelijk, meer “drivingtips”? Sms naar…
15
Juist ja, aangeven dat SMS-en tijdens het rijden dodelijk is, door ze vervolgens voor meer informatie naar een nummer te laten SMS-en in de auto. Wederom een staaltje van: only in America. Maar goed, ook wij hebben er een handje van om overheidsprojecten te laten falen dus laten wij voorlopig maar even ons mondje dichthouden. Één ding is zeker: sms-en tijdens het rijden is dodelijk.

Reageer op artikel:
Top 10 grappige, ironische en verbazingwekkende foto’s
Sluiten