Top 10 Hilarische mok ontwerpen

Bekers met een leuke opdracht, het lijkt wel alsof wij Nederlanders er dol op zijn. Bekers met een grappige opdruk is bij souvenir winkeltjes één van de items die het snelst verkocht worden. Natuurlijk lopen andere dingen ook goed, maar dit soort bekers laten ons natuurlijk ten alle tijden glimlachen.

Koffiebekers die ons laten glimlachen zijn trouwens tegelijkertijd een perfecte manier om van een ochtendhumeur af te komen. Niet voor niets, een glimlach in de morgen is een dag zonder zorgen.

1. Een fantastische Jurassic Park “Tea-Rex” mok
2
Een T-Rex, tsja… Via een heel erg simpel en makkelijk woordgrapje kan je hier natuurlijk ook Tea-Rex van maken om er volgens een thee-mok ontwerp van te realiseren. Het idee is uiteraard wel bijzonder leuk en goed uitgevoerd. De ontwerper van deze prachtige mok krijgt van Prankster.NL dan ook de complimenten toegekend.

2. De mok met de “Unt” opdruk…
7
Je bent een C. unt. We moeten het natuurlijk netjes houden maar ieder weldenkend mens die enigszins Engels begrijpt, snapt natuurlijk dat de volledige tekst niet enkel de letters “unt” bevat. Het feit dat deze mok wel die opdruk heeft en dat combineert met een “zwart” oortje, zorgt ervoor dat deze mok wel bijzonder grappig is!

3. Je bent een nieuwsgierig aagje niet waar?
enhanced-buzz-15831-1414497979-17
Een mok waarop met kleine letters staat geschreven dat je een nieuwsgierig aagje bent. Je gaat de kleine letters automatisch lezen, dat is het prachtige aan deze leuke mok. Zeg eens eerlijk, zou jij de tekst op de mok gaan lezen indien jij deze mok in je handen geduwd krijgt?

4. Een super stoere WC-mok
10
Een mok in de vorm van een WC. Misschien is dit wel een van de vreemdste mokken die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen. Zo te merken vindt de jongen van de foto dat ook, aangezien hij wel met een hele dikke glimlach met zijn mok in zijn handen zit. Het is wederom weer een knap staaltje aan ontwerp kunsten.

5. De geniale mok met de “um” opdruk
13
In dezelfde stijl als de C.unt beker heb je hier nu ook de C.um beker. Het is wederom een knap staaltje aan ontwerptalent. Hoewel het natuurlijk niet moeilijk meer is om deze te ontwerpen indien je de C.unt beker al bedacht hebt. Toch blijft het een mok die een glimlach op onze gezicht brengt.

6. Ik ben zo gay…
14
Dit is misschien wel een van de best ontworpen mokken ook. Het schuine ontwerp met daarbij de geniale tekst: I’m so gay, i can’t even drink straight zorgt voor een bijzondere mokken die ongetwijfeld door gay-stellen in flinke getalen is aangeschaft. Dit is gewoon bijzondere zelfspot.

7. De Lionel Richie mok: “Is it tea you’re looking for”.
17
Hello, is it tea you’re looking for, i can see it in your eyes, i can see it in your smile. You’re all i’ve ever wanted. Ja deze Lionel Richie mok is wel héél erg geniaal bedacht. Sowieso is iedere beker waar een musicale held als Lionel Richie opstaat ten alle tijden +1 natuurlijk.

8. Have a Nice day
19
Heb een vrolijke dag waarna je vervolgens door de onderkant van de mok een “F*ck You” krijgt toegewenst. Het is eigenlijk een beetje synoniem voor de maatschappij waar we in leven. In je gezicht aardig doen maar ondertussen achter je rug om…

9. Coffee makes me poop
23
We kennen het allemaal ’s morgens lekker op ons gemak een kop koffie drinken om vervolgens pas als we al onderweg zijn te bedenken dat de koffie altijd onze stoelgang op gang brengt. Oeps, deze mok helpt het je in ieder geval altijd herinneren

10. Mr. Tea van de A-team
25
Mr.T, nu voortaan omgedoopt naar Mr. Tea, want ik weet zeker dat je na het zien van deze mok voortaan iedere keer als je de A-Team kijkt denkt aan Mr. T. met een theepotje. Mr Tea, misschien wel een flauw woordgrapje, maar de uitwerking is subliem.

Reageer op artikel:
Top 10 Hilarische mok ontwerpen
Sluiten