Pranks 20 mrt 2017 Redacteur

Truus van 91 jaar zoekt een leuke verkering. Wie kent iemand?

Een grote hit tijdens de uitzending van ‘All You Need Is Love’ zaterdagavond was de 91-jarige Truus. Truus is op zoek naar een leuke man en wil graag verkering. Het liefste een ‘Hollands type uit de omgeving van Amsterdam met een goed hart’.

De kleindochter van Truus, fotograaf Renate Beense, gaf haar op voor het liefdesprogramma. Renate is al wat langer op zoek naar een leuke man voor haar oma, maar deze speurtocht heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Truus kwam eind 2012 in het verzorgingstehuis terecht nadat haar man dement was geworden. Anderhalf jaar geleden is haar man overleden. In het verzorgingstehuis zag ze een keer een man en een vrouw hand in hand lopen, waarna het verlangen naar een leuke partner ontstond.

truus

Renate startte daarom haar project ‘Truus zoekt verkering’. Omdat het niet wilde vlotten schakelde ze de hulp van dr. Love Robert ten Brink in. Renate: “Mijn oma gaf aan zich depressief te voelen en had de dokter zelfs om een pilletje gevraagd.

Toen Renate aan haar oma vroeg of ze het leuk zou vinden als ze een man voor haar zou zoeken, begonnen haar ogen te glinsteren: “Mijn oma is een beetje ontdeugend en houdt van avontuur.” Helaas heeft ze nog steeds geen leuke man gevonden door de uitzending van All You Need Is Love. Truus is op zoek naar een ‘Hollandse, betrouwbare man met wie ze lekker kan kletsen’. En het liefst eentje zonder snor of baard. Liefhebbers voor een date met Truus kunnen mailen naar [email protected]

Reageer op artikel:
Truus van 91 jaar zoekt een leuke verkering. Wie kent iemand?
Sluiten