Pranks 24 jan 2018 Redacteur

Twaalf kamelen vallen af bij schoonheidswedstrijd omdat ze vol botox zaten… Echt!

Twaalf bedrieglijke kamelen zijn uit een schoonheidswedstrijd gehaald nadat ze ontdekt waren dat ze Botox-injecties hadden gehad. Tut tut. Hoe laag kan je worden, huh?

Volgens een rapport van Reuters in Newshub hadden handlers de cosmetische injecties gebruikt in een poging om ze ‘knap’ te maken in de hoop daarmee een hoofdprijs in de wacht te slepen.

Het King Abdulaziz Camel Festival, dat elk jaar in Saoedi-Arabië plaatsvindt, biedt geldprijzen ter waarde van $ 57 miljoen tijdens het 28-daagse evenement. En met zulke enorme hoeveelheden geld die aangeboden worden, hebben sommige eigenaren hun toevlucht gezocht tot gewetenloze methoden om te proberen en te winnen.

Een handboek wordt uitgegeven aan al diegenen die willen plaatsvinden, waarbij de regels worden vastgelegd. Volgens Newshub stelt een dergelijke regel: “Kamelen die worden gevonden met medicijnen in de lippen, geschoren, geverfd in een deel van het lichaam, of met veranderingen van natuurlijke vorm zijn niet toegestaan.”

Dus toen ze zagen dat verschillende kamelen werk hadden gedaan, bleven ze achter met een andere mogelijkheid dan hen te diskwalificeren.

Naast hun uiterlijk, kunnen kameeleigenaren ook prijzen winnen voor racen, gehoorzaamheidstraining, fotografie en haarkunst.

En dat is niet alles, bezoekers van het festival kunnen ook de eetkraampjes, kinderboerderij en souvenirwinkels bezoeken. Er is een proeverij van kamelenmelk en een museum gewijd aan de dieren met levensgrote sculpturen van kamelen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Twaalf kamelen vallen af bij schoonheidswedstrijd omdat ze vol botox zaten… Echt!
Sluiten