Uitleg van jongen waarom hij tampons koopt voor zijn broertje is aandoenlijk!

De onschuld van kleine kinderen is onbetaalbaar. ze kijken op geheel eigen wijze naar de wereld. De wereld beleven ze nog op een mooie en kinderlijke manier. De twee jongens uit onderstaand verhaal zijn hier een prachtig voorbeeld van. De oudste wil zijn jongere broertje helpen en heeft hiervoor een goed idee bedacht. De caissière die hen daarbij helpt moet wel even slikken bij zijn vraag. Maar waar gaat dit precies over?

De twee broertjes komen aan bij de drogist en gaan meteen op zoek naar het schap waar de tampons liggen. De oudste broer pakt een pakje tampons en loopt er mee naar de kassa. Wat moet hij daar nou mee? Vraagt de caissière zich verbaasd af en vraagt de jongen dan ook: ‘Waar heb jij deze voor nodig? En hoe oud ben jij eigenlijk?

‘Ik ben acht jaar’ zegt de jongen, ‘en ze zijn voor hem en niet voor mij’, en hij wijst naar zijn broertje van 4. ‘Weet jij dan waar deze voor zijn?’, vraagt de caissière. Ze is nieuwsgierig wat zijn antwoord is. Het antwoord van de jongen is er eentje om nooit te vergeten. ‘Nou we zagen op TV dat als je deze hebt je kan zwemmen, fietsen en zelfs kan tennissen’, antwoord de jongen. ‘En dat wil mijn broertje ook kunnen!’

Deze jongens namen de reclame op TV wel heel letterlijk. Wat een aandoenlijk voorbeeld van kinderlijke onschuld. Vind jij dit ook een mooi verhaal geef dan je ‘Like’ en deel deze boodschap met je vrienden op Facebook.

Reageer op artikel:
Uitleg van jongen waarom hij tampons koopt voor zijn broertje is aandoenlijk!
Sluiten