Images 1 sep 2016 Mark

Vader eert zoontje met prachtig beeldhouwwerk en organisatie!

Dit is nog eens een manier om je overleden zoon te eren. Matthew was bijna geheel verlamd en kon niet zien of praten, zijn hele leven bracht hij door in een rolstoel.

Door enkele problemen tijdens de geboorte kwam hij met beperkingen ter wereld. Hij zou waarschijnlijk niet ouder dan 1 jaar worden. Hij overleed uiteindelijk pas op 10-jarige leeftijd. En hij bleek een geluk in velen levens!

1

De grafsteen van Matthew is een beeldhouwwerk van iemand die vanuit een rolstoel omhoog kijkt en reikt naar de hemel. Zonder enige vorm van beperking.

De steen staat nu symbool voor de familie van Matthew die zich inzet voor families met een gehandicapt kind en vergelijkbare problemen tegenkomen.

Matthew’s vader is nu bezig met hulpmiddelen voor gehandicapte kinderen te ontwerpen en produceren. Het loopt bijzonder goed. Van een klein project naar grote organisatie, hulde!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vader eert zoontje met prachtig beeldhouwwerk en organisatie!
Sluiten