Pranks 9 jan 2017 Mark

Vader in restaurant weigert te eten aan tafel naast kind met Down-syndroom, dan doet de ober dit!

Er is niets meer schandalig dan een kwaadwillend iemand die hun tegenslagen afreageren op de zwakken. Helaas zijn er veel te veel wrede mensen die andere mensen die zich niet kunnen verdedigen, vooral gehandicapten, pesten of minachten. En dit is helemaal laf als het op kinderen aankomt.

Milo is 5 jaar oud en heeft Down syndroom en gaat vaak uiteten met zijn familie. Milo woont in Houston, Texas.

Toen hij op een dag uit eten ging met zijn familie kreeg hij iets heel naars mee te maken. Maar gelukkig had een van de obers, genaamd Michael, een goede reactie en kon de situatie oplossen.

Milo zat aan de tafel waar ze normaal gesproken ook zaten, toen er een familie naast hun kwam zitten. Vervolgens begon de vader van het gezin naast hun zich raar te gedragen; hij vroeg aan de ober of hij ergens anders neer kon plaatsnemen omdat hij het aanzicht van Milo niet kon uitstaan. Het was zogenaamd niet een juiste omgeving voor zijn eigen kinderen.

De ober zette ze eerst ergens anders neer, denkend dat ze daarna wel zouden kalmeren. Maar de man hield niet op: “Het speciale kind moet maar ergens anders speciaal gaan doen”, schreeuwde de man.

De ober besloot toen dat hij de familie niet zou serveren. De vader dreigde weg te gaan, maar dat maakte de ober niet uit. De familie ging weg en de acties van de ober werden geprezen, ook het restaurant staat achter de beslissing van de ober.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vader in restaurant weigert te eten aan tafel naast kind met Down-syndroom, dan doet de ober dit!
Sluiten