Vader verkoopt vuil om kinderen te voeden, tot deze fotograaf hun redt!

Mark 29 dec 2015 Images

1

Deze man werd gespot toen hij voorbijgangers probeerde pennen te verkopen. Zijn dochter Reem was aan het slapen op zijn schouder.

2

Een onbekende nam deze foto, postte ‘m online en het tafereel ging viral. Een Noorse webdesigner, Gissur Simonarso, organiseerde een online crowd funding campagne. Dit leverde zo’n 200.000 dollar op.

3

De 33-jarige Abdul gebruikte het geld goed. Hij opende drie zaken en nam 16 Syrische vluchtelingen in dienst. Er zijn in Libanon nu zo’n 1.2 miljoen vluchtelingen en werk is schaars. Abdul gaf ook geld aan familie en vrienden: “Not only did my life change, but also the lives of my children and the lives of people in Syria whom I helped,” was zijn reactie.

4

Hij huurde ook een tweekamerappartement, waar hij nu woont met zijn 4-jarige dochter Reem en 9-jarige zoon Abdullelah. En dat allemaal dankzij de hulp van een onbekende fotograaf.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vader verkoopt vuil om kinderen te voeden, tot deze fotograaf hun redt!
Sluiten