Vakantiepark Hof van Saken opent drie splinternieuwe glijbanen dit jaar!

Redacteur 9 apr 2017 Pranks

Vakantiepark Hof van Saksen zal dit najaar drie splinternieuwe, recordbrekende glijbanen openen. Parade paardje van de drie, is een trechter met een diameter van maar liefst 19 meter. Met z’n vieren neemt men plaats in een band en zal men eerst 10 meter naar beneden glijden om vervolgens in de trechter terecht te komen. Deze glijbaan zal met zijn omvang de grootste indoor glijbaan ter wereld worden.

De tweede glijbaan is ook een bandenglijbaan en zal met zijn hoogte van 18.5 meter, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux worden. De derde glijbaan wordt een indoor speedslide en is meteen de hoogste en snelste speedslide glijbaan van Nederland.

Het is dus nog even wachten, maar als het zo ver is kan er flink gegleden worden. Het wordt een zwembad voor jong en oud, want zeg nou zelf; het maakt niet uit hoe oud je bent, een spectaculaire glijbaan is voor elke leeftijd stiekem nog wel leuk!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vakantiepark Hof van Saken opent drie splinternieuwe glijbanen dit jaar!
Sluiten