Van deze 2 verwaarloosde honden bij het afval konden de redders niet eens het hondenras meer herkennen…

Redacteur 7 aug 2017 Pranks

Enkele inwoners van de stad Kamp-Lintfort in Noord-Rhijnland – Westfalen in Duitsland deden een vreselijke ontdekking: in een hoekje in een straat stond een doos bij het afval met daarin twee Cocker Spaniels.

Hun toestand was catastrofaal en er bestond geen twijfel over dat ze door hun eigenaar zwaar verwaarloosd werden. Ze zitten helemaal onder het braaksel en de uitwerpselen en het duurde even voor de redders hen konden herkennen als Cocker Spaniels.

Hun haar is zo dik en aan elkaar geklit dat ze nauwelijks kunnen lopen. Pas na het scheren konden de redders zien welk geslacht de dieren hadden.

Op het einde bleek dat de hoeveelheid haar zelfs meer woog dan de dieren zelf. De twee bleken veerkrachtig genoeg om deze beproeving te overleven.

Langzaam doen de twee krachten op. Ze krijgen toepasselijke namen: de bruine en witte noemen ze Cookie en de zwarte en witte krijgt de naam Muffin.

Het asiel schrijft op hun Facebookpagina: “Eindelijk zijn Cookie en Muffin in goede handen en zullen ze een tweede kans in het leven krijgen.”

Toch blijft de vraag wie zoiets dieren kan aandoen? De politie heeft een onderzoek opgestart maar voorlopig blijft de dader onbekend.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Van deze 2 verwaarloosde honden bij het afval konden de redders niet eens het hondenras meer herkennen…
Sluiten