Images 2 jan 2017 Mark

Verborgen camera hoe verloofde hond mishandelt, dit is hoe ze wraak neemt!

Als je ziet wat dit monster doet tegen de hond van zijn verloofde, zou je hem heel graag willen straffen. Het is een erg verontrustend verhaal maar het is belangrijk dat zulke verhalen aandacht krijgen, zodat we kunnen voorkomen dat zulke dingen plaatsvinden.

Ninna Mandi, uit Rio de Janeiro, werd achterdochtig toen ze zag dat haar hond opeens allemaal verwondingen had aan zijn lichaam. De 26 jarige vrouw begreep niet hoe het kwam dat de hond maar blauwe en zere plekken bleef krijgen. Daarom besloot ze om een verborgen camera neer te zetten om uit te vinden hoe de hond aan zijn verwondingen kwam.

De waarheid choqueerde haar zo erg dat ze haar bruiloft meteen afblies, het was namelijk haar verloofde die haar hond mishandelde, en niet zo’n beetje ook.

De man sloeg de hond zonder enkele reden. In de video hieronder zie je hoe de mande hond pakt, die onder de stoel verstopt, en hem bij zijn nek grijpt en hem weggooit. Zijn daden zijn op geen enkele manier goed te praten en wij walgen ervan.

De man deed verschillende verschrikkelijke dingen bij de hond. Hij pakt hem bijvoorbeeld ook bij zijn achterpoten en gooit hem daarna weer. De man is helemaal gestoord, wat een zieke geest, karma zal hem ooit wel te pakken krijgen, daar hopen we maar op.

Ninna was natuurlijk erg geschrokken door de beelden. Het is dan ook meer dan logisch dat ze meteen de bruiloft annuleerde.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Verborgen camera hoe verloofde hond mishandelt, dit is hoe ze wraak neemt!
Sluiten