Verlegen verzekeringsman krijgt tip om zijn baard te laten groeien… Nu is hij model!

Redacteur 1 mei 2018 Pranks

Gwilym Pugh was een 21-jarige zakenman die in zijn logeerkamer een succesvol verzekeringsbedrijf begon. Het werken vanuit huis en verwondingen zorgde er echter voor dat hij veel gewicht won. 280 pond, om precies te zijn. Maar zijn levensstijl veranderde nadat zijn kapper Gwilym had aangespoord een baard te laten groeien!

“In die tijd was ik behoorlijk zwaar, werkte 12 uur per dag, werd geteisterd door blessures, wat betekende dat ik helemaal niet kon trainen,” vertelde de Welshman aan Daily Mail. “Het ging goed met het bedrijf, maar ik besloot dat ik mijn leven op orde moest krijgen en weer gezond wilde worden.”

Gwilym en zijn vrienden vormden een aantal jaren geleden een folkband. Zijn kapper adviseerde hem wat gezichtshaar te laten groeien om er uit te zien. In overeenstemming met zijn nieuwe look besloot de pasgebakken muzikant om zijn transformatie op te ruimen en zijn dieet op te schonen. De grootste verandering was echter zijn baan op de universiteit verlaten.

“Het was het beste voor mijn gezondheid omdat ik negen tot tien uur per dag niet ging zitten”, legde de man die 90 ponden verloor over vijf jaar uit. Terwijl hij zijn gewicht verlegde en zijn baard liet groeien, creëerde Gwilym een ​​Instagram-account. Uiteindelijk kwam de Welshe kleermaker Nathan Palmer eroverheen en begon het echt snel te escaleren.

Nu is Gwilym onderdeel van het Londense bureau AMCK Models. Hij heeft gewerkt aan campagnes met Vans, Bud Light, Diesel en andere grote namen. Zijn harde werk stond hem zelfs toe om ambassadeur te worden voor het nieuwe merk voor mannelijke verzorging van David Beckham, House 99!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Verlegen verzekeringsman krijgt tip om zijn baard te laten groeien… Nu is hij model!
Sluiten