Vertel ons wat #deleven voor jou betekent en kom op TV!

Wat betekent #deleven voor jou? Is dat het allereerste biertje waarmee jij het weekend inluidt? Of is dat zoveel geld uit kunnen geven als je maar wil? Of misschien wel zoiets simpels als je eerste kopje koffie in de ochtend? Hoe dan ook betekent het voor iedereen wat anders. En dat is nou juist zo mooi aan dit begrip.

De leven volgens Sef

Maar wat betekent het nou eigenlijk voor Sef, dé man die ervoor zorgde dat een grammaticaal onjuiste zin een algemeen begrip werd? Dat legt hij uit in de onderstaande toffe mini-docu:

Vertel ons wat de leven voor jou betekent en kom op tv

Maar nu we weten wat het voor Sef betekent, zijn we toch ook wel heel nieuwsgierig geworden wat het dan voor jou betekent. En hoe tof is het als je dat niet alleen aan ons kunt laten zien, maar ook gelijk aan heel TV-kijkend Nederland?! Anderzorg biedt jou namelijk de kans om een foto in te sturen waarin je laat zien wat #deleven voor jou betekent. En of dat nu de derde helft van een voetbalwedstrijd is, of een game-avond met je vrienden, dat maakt niet uit. Als het voor jou maar de ultieme definitie van de leven is.

Reageer op artikel:
Vertel ons wat #deleven voor jou betekent en kom op TV!
Sluiten