Vervuil het internet en win vette prijzen

admin 2 dec 2013 Pranks

Het internet wordt steeds meer overspoeld met allemaal crap. Van catbearding tot mamming, van twogging tot dog-shaming. Crapkoning Kakhiel vindt dat daar verandering in moet komen en roept samen met Hi jou op om het internet te overspoelen met de meest lachwekkende en bijzondere zelfgemaakte crap.

Dit moet je doen…

Elke ochtend wordt hier op Prankster een dagthema bekendgemaakt waarop je je kan uitleven. Upload je eigen gemaakte grappige of gewoon debiele foto’s of filmpjes (crap) met de tag #makecrap op Twitter, Vine of Instagram. Kakhiel kiest een week lang elke dag de tofste inzending als winnaar.

plaatje-los

Er valt ook natuurlijk wat te winnen…

Iedere dagwinnaar krijgt, naast de felbegeerde eeuwige roem, sowieso een gratis Sony Xperia Z1 naar z’n hoofd gesmeten en kan daarnaast ook nog eens kiezen uit andere fantastische prijzen zoals bijvoorbeeld 20 liter potgrond of een 1 persoons tandem.

Het eerste thema…

Voor vandaag luidt de eerste opdracht: “Thema Hollywood – verkracht een bekende filmscène of videoclip”. De volgende thema’s zijn nog geheim, maar wie als eerste op de hoogte wil zijn van de nieuwe dagopdracht, kan zich daarvoor aanmelden op de site.

HI_prankster_day1

Inspiratievergaarbak…

Zoek je nog wat inspiratie? Check dan ff morecrap.nl voor een oneindige lading van de grappigste gifjes, plaatjes en video’s. Daarnaast geeft Kakhiel tips over hoe het beste crap te maken.

Reageer op artikel:
Vervuil het internet en win vette prijzen
Sluiten