Pranks 9 feb 2018 Redacteur

Victoria Beckham licht de terugkeer van de Spice Girls toe

Ja, mensen. Het gaat écht gebeuren: de terugkeer van de Spice Girls.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Victoria en het management lichten toe:

“De Time’s Up en #MeToo-bewegingen hebben een licht geschenen op hoe krachtig we kunnen zijn wanneer we samenwerken om verandering teweeg te brengen,” vertelde ze de Mirror. “Dat is ongelooflijk inspirerend, mijn carrière heeft altijd gefocust op het machtigen en vieren van vrouwen, dus het momentum dat deze bewegingen met zich meebrachten maakt me nog meer bepaald en gepassioneerd in mijn overtuigingen.”

“We hebben genoten van een prachtige namiddag in de middag en herinneringen ophalen aan de geweldige tijden die we samen doorbrachten.” We zijn altijd overweldigd door de enorme interesse die The Spice Girls over de hele wereld heeft “, zei de band in een verklaring. “De tijd nu voelt goed om samen een aantal ongelooflijke nieuwe kansen te verkennen We zijn het er allemaal over eens dat er vele opwindende mogelijkheden zijn die opnieuw de oorspronkelijke essentie van The Spice Girls omhelzen, terwijl we onze boodschap van vrouwelijke empowerment voor toekomstige generaties versterken.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Victoria Beckham licht de terugkeer van de Spice Girls toe
Sluiten