Vleesetende zeeluizen eten aan benen 16-jarige Australische jongen

Redacteur 8 aug 2017 Pranks

De 16-jarige Sam Kanizay kwam zaterdag aan het Australische strand van Brighton (Melbourne) de zee uit met hevig bloedende benen. Hij moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. Experts staan versteld. Waarschijnlijk waren hongerige zeeluizen zijn onderbenen aan het oppeuzelen, zonder dat hij daar erg in had.

Sam Kanizay wilde na het voetballen zijn benen afspoelen in het koele zeewater aan het Dendy Street-strand. Een halfuur later kwam hij er weer uit. ,,Hij zei dat hij zand aan zijn benen had en ging weer het water in”, getuigt zijn vader Jarrod Kanizay.

Volgens Jarrod waren het helemaal geen zandkorrels maar kleine zandkleurige zeediertjes die aan de benen van zijn zoon zaten te knabbelden. “Toen hij zijn slippers wou aantrekken zag hij het bloed aan zijn benen. Ze beten door Sams huid heen.”

Sam heeft afgelopen twee dagen in het ziekenhuis gelegen. De artsen zijn er eindelijk in geslaagd het bloeden te stoppen. Hij mag vandaag naar verwachting naar huis.

Vader Jarrod Kanizay ging een dag later terug naar het strand met een schepnet met vlees in. Zo kon hij de zeewezens vangen die volgens hem de daders zijn. “Het is overduidelijk dat ze dol op vlees zijn”, zegt hij in een video die hij daarna schoot. Op de beelden is te zien hoe krioelende zeedieren stukjes vlees verslinden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vleesetende zeeluizen eten aan benen 16-jarige Australische jongen
Sluiten