Vleesfabrieken adverteren dat mensen die vlees eten vaker seks hebben…

Redacteur 3 jan 2018 Pranks

Tal van studies prijzen vegetarisme voor zijn gezondheidsvoordelen en er is geen twijfel dat het koor voor mensen om miljarden dieren te laten afhellen dit jaar luider zal worden. Er is echter weinig tot geen onderzoek gedaan naar wat er gebeurt met het seksleven van een vegetarisch wanneer ze de levensstijl oppakken.

Tot nu.

Een bedrijf in de vleesindustrie is plichtsgetrouw binnengestapt, heeft de teugels van deze informatie nietig verklaard en de resultaten opgeleverd die iedereen graag wilde weten. De goede mensen bij Gourmet Meat Club hebben onthuld dat carnivoren blijkbaar meer seks hebben dan vegetariërs.

Niemand weet of dat betekent dat ze betere seks hebben dan groenten, maar blijkbaar worden ze tussen de lakens nog veel meer. Ongeveer 46 procent van degenen die vlees eten, wordt één of meerdere keren per week smerig en vies, maar dat cijfer daalt naar slechts 16 procent voor vegetariërs.

De Welsh lijken blijkbaar bovenaan de lijst van vleeseters, met bijna de helft van de ondervraagden die minstens één rompsessie per week melden. De Engelsen zijn met 46 procent en de Schotten zitten op ongeveer 40 procent.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vleesfabrieken adverteren dat mensen die vlees eten vaker seks hebben…
Sluiten