Volgens onderzoek zorgt bier drinken voor betere bedprestaties!

Redacteur 25 apr 2018 Pranks

Goed nieuws voor iedereen die een verfijnd bier drinker is, want onderzoek wijst uit dat bier drinken goed is voor je bedprestaties. Dr. Kat van Kirk onderzocht dit en kwam tot de conclusie dat je met een paar biertjes op een beter seksleven hebt. Er zijn namelijke meerdere voordelen aan bier drinken en je seksleven.

Allereerst kan je door bier lang door met de seks. De fyto-oestrogenen in bier zorgen er voordat vroegtijdig klaarkomen niet tot de orde is. Bier zorgt er daarnaast voor dat je uithoudingsvermogen verbetert. Één biertje per dag zorgt ervoor dat je 31 procent minder kans hebben op hart- en vaatproblemen hebt.

Het beste bier om te drinken is donker bier. Het zorgt er namelijk voor dat je in een betere stemming komt. Donker bier bevat veel meer ijzer dan blond bier en zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen en de circulatie ervan. Die twee dingen zorgen er uiteindelijk weer voor dat jij een stijve paal in je broek krijgt ;). Daarnaast is donker bier nog voor meer dingen goed. Het donkere bier Guinness is ontzettend goed voor de gezondheid, het bier zit bordevol vitaminen en mineralen, vooral vitamine B en probiotica. Betere gezondheid zorgt ervoor dat jij weer beter in bed presteert.

Overigens is er een biertje ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je hitsig wordt. Het biertje genaamd 50 Shades of Green is een combinatie van viagra en bier. In het biertje zitten de stoffen ginseng, ginkgo biloba en damiana. Deze stoffen zorgen uiteindelijk dat je niet dronken maar hitsig wordt na enkele biertjes.

Dus volgende keer als je een spannende bedscené wil hebben, drink een biertje!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Volgens onderzoek zorgt bier drinken voor betere bedprestaties!
Sluiten