Volgens wiskundige van Harvard kunnen vrouwen ooit overstappen van mannen op robots…

Redacteur 6 jan 2018 Pranks

Dr. Cathy O’Neil, een wiskundige van de universiteit van Harvard, heeft beweerd dat vrouwen in de toekomst kunnen kiezen voor ‘onstuimige menbots’ die ‘organische mannen’ zullen overtreffen.

Deze futuristische menbots zullen niet alleen vrouwen voorzien van seks en ‘iemand’ om van te houden, maar ze zullen ook hun deel van het huishoudelijk werk doen, zodat je kunt zien waarom dr. Cathy denkt dat ze vrouwen zullen opvoeden.

Ze schreef in Bloomberg en zei: “Ik denk dat het de mannen zijn die zich zorgen moeten maken. Het is heel goed mogelijk dat robots beter presteren dan zij.

“In het # MeToo-tijdperk, heb ik het gevoel dat het verhogen van de standaarden redelijk is. Inderdaad.”

Dr. Cathy gelooft dat deze nieuwe geavanceerde seksrobots veel meer kunnen bieden dan alleen seks, omdat ze zeggen dat de robots goed kunnen zijn in het uitvoeren van klusjes. Stel je voor dat je een partner had die graag de afwas deed en strikte.

Zelfs het idee van hacking is niet voldoende om Dr Cathy volledig af te zetten; ze schreef: “Als ze de vrouwelijke anatomie kunnen begrijpen – ik bedoel, echt begrijpen – misschien is het het risico waard.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Volgens wiskundige van Harvard kunnen vrouwen ooit overstappen van mannen op robots…
Sluiten