Pranks 10 jul 2017 Redacteur

Voor zo’n 400 euro per nacht kan jij in Mexico in het oude paleis van Pablo Escobar overnachten

Een gigantisch paleis in Tulum, Mexico, is voormalig bezit van cocaïnebaas Pablo Escobar. De Mexicaanse politie nam hem na zijn dood in 1993 in beslag en weigerde het aan iemand te verkopen.

Nu heeft Lio Malco, een kunsthandelaar uit New York, het toch voor elkaar gekregen er een luxe 35 kamers tellend hotel van te maken, genaamd Casa Malca.

Hij vertelt: “I found a broker who told me it had been returned to the original owner [before Escobar]. I asked around to lawyers and government workers and learned that I could in fact buy it.”

“I could not believe that in this world, a property like this still exists and hasn’t been taken over by a corporation.”

Mensen die er willen overnachten moeten zo’n 400 euro per nacht neerleggen. Is weinig als je bedenkt dat je dan wel kan voelen wat het is om een machtig drugsimperium te hebben, zippend aan een cocktail aan het zwembad of met uitzicht over het strand…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Voor zo’n 400 euro per nacht kan jij in Mexico in het oude paleis van Pablo Escobar overnachten
Sluiten