Pranks 29 mrt 2017 Redacteur

Voorbijganger zag een politieagent en zijn paard roerloos op straat liggen. Razendsnel beseft hij zich de tragische reden hiervoor… HARTVERSCHEUREND!

Een tragisch moment voor de politie van Houston werd vastgelegd op een foto die helemaal viraal ging. We zien hoe een politieagent een paard troost dat zopas werd aangereden door een commercieel voertuig. De agent die het paard bereed, werd naar het ziekenhuis overgebracht, dus bleef er een andere agent achter om het paard te troosten voor het geëuthanaseerd zou worden.

paard

De Animal Justice League bracht een verklaring naar buiten:

“We hebben altijd gezegd dat we ALLE dieren steunen en we weten dat de relatie tussen deze dieren en hun baasjes iets ongelofelijk is. Gisteren liep een politiepaard tegen een wiel van een betonwagen en brak haar been. Terwijl agent Herrejon naar het ziekenhuis werd overgebracht, bleef een andere agent Ronald Curry bij haar en knielde bij het paard neer. Hij bedekte haar gezicht terwijl ze haar laatste adem uitblies, vooraleer ze later ingeslapen zou worden. We bewonderen de kracht van deze agent, want weten dat je een dier zult verliezen, en de laatste momenten met hun doorbrengen, is hartverscheurend. Onze harten gaan uit naar beide agenten. Rust in vrede, Charlotte.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Voorbijganger zag een politieagent en zijn paard roerloos op straat liggen. Razendsnel beseft hij zich de tragische reden hiervoor… HARTVERSCHEUREND!
Sluiten