Vreemd… Nederland die in zelfde hotel als Avicii verbleef beweert iets heel raars…

Redacteur 24 apr 2018 Pranks

Een Nederlander die toevallig in hetzelfde hotel verbleef in Oman als Avicii vertelt hoe hij alles meemaakte rondom het plotselinge overlijden van de Dj superster eergisteren. En komt met de laatste geruchten over de mysterieuze situatie.

Hij heeft zelf niets van alles vernomen totdat hij het nieuws via internet binnenkreeg, ook al is het hotel best klein. Het gerucht dat daar rondgaat is dat Avicii het vakantieverblijf al eerder deze week had verlaten met zijn vrienden. “Volgens het personeel is Avicii sowieso maar drie dagen op het resort geweest en heeft hij zelfs die dagen niet onder zijn eigen naam geboekt. Waarschijnlijk verbleef hij bij vrienden. Dat kan heel goed, want er kunnen gemakkelijk meerdere mensen in zo’n huisje.” De keuze voor het verblijf daar, snapt hij wel. „Het is heel mooi en rustig, heel erg afgelegen. De natuur is hier ongelooflijk.”

„Ik vernam het nieuws zelf via internet. Ik heb geen lijkwagen gezien. Ik heb ook niets van politie gezien. In de media wordt steeds gezegd dat hij hier is overleden, maar dat is helemaal niet duidelijk, dat wordt hier niet bevestigd. Hier dichtbij staat een groot hotel, Shangri-La, dat is vermoedelijk het hotel waar zijn broer verblijft. Het kan ook heel goed in dat hotel gebeurd zijn. Het lijkt één van beide opties te zijn, maar nogmaals, ik weet het niet.” Ik heb zo een vermoeden dat dit gespeeld kan zijn zodat hij uit de spotlights verdwijnt.

„Ik heb verder geen politie gezien, er staan ook geen media voor de deur. Het is hier geen gekkenhuis ofzo. Het speelt meer in de internationale media en dat gaat allemaal per telefoon. En dat merk je wel: die staat hier roodgloeiend. Het personeel antwoordt steeds hetzelfde: ze doen geen uitspraken en laten het aan de familie over om eventueel iets naar buiten te brengen.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vreemd… Nederland die in zelfde hotel als Avicii verbleef beweert iets heel raars…
Sluiten