Pranks 5 dec 2017 Mark

Vrees niet, mensen met een klein geslachtsdeel… Hier wat geweldige tips zodat jullie ook goede seks kunnen hebben/geven!

Mensen met een kleine piemel, vreest niet! Volgens sekstherapist Elizabeth McGrath maakt het echt helemaal niets uit als je amper een vrouw kan penetreren. Ze geeft therapie waarbij dat niet plaatsvindt en koppels dus seks hebben zonder penetratie, maar met veel lichamelijk contact.

“Ik oefen dit werk echt en ik geloof erin, vooral omdat seks van ons lichaam is”, zei McGrath. “Als het gaat om seks en relaties, geloof ik dat er veel meer gedaan kan worden.

“Er is humping, er is grinding, er wordt met de penis over de schaamlippen of aan de zijkant gewreven en dan breidt het uit naar ‘Wat voor leuke dingen kunnen we samen doen?’.

“Zie het als een kans om nieuwe dingen te vinden in plaats van je te concentreren op één manier om het specifiek te doen.”

McGrath suggereert ook om wat speelgoed mee te nemen om de dingen wat op te fleuren.

Ze zei: “Ik denk dat elk speelgoed leuk kan zijn, maar wat nog belangrijker is, is het comfortabel en voelt het goed? Doe je het omdat je het leuk vindt of omdat je het gevoel hebt dat het je meer normaal maakt?”

Stof tot nadenken, mensen! Succes.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrees niet, mensen met een klein geslachtsdeel… Hier wat geweldige tips zodat jullie ook goede seks kunnen hebben/geven!
Sluiten