Images 6 aug 2016 Mark

Vriendin dumpt vriend via sms en wint vervolgens de jackpot van 72 miljoen

sms1

Vriendin dumpt vriend via sms en wint vervolgens de jackpot van 72 miljoen.

Gedumpt worden is bagger. Gedumpt worden via sms is mega schraal. Er is op zo’n punt niet veel meer dan hopen dat de ander het voor de rest van zijn/haar leven zal achtervolgen en zijn/haar leven in een neerwaartse spiraal terecht komt. Misschien hoop je ook dat ze geen fortuin winnen in de jackpot, want dat zou natuurlijk de grootste dolk in je gebroken hart zijn. Vraag het aan deze gast.

De 21-jarige Dan White vervloekt op dit moment zijn geluk, nadat zijn ex-vriendin’s familie onlangs zo’n 72 miljoen uit de jacpot hebben gevist.

Het paar date voor 2 jaar, waarna zij het uitmaakte en naar de universiteit van Southampton vertrok. Haar moeder, die het loterijticket kocht om haar genezing van kanker te vieren, besloot de jackpot te delen met haar gezin.

sms2

Dan vertelt: “All my mates are savaging me about this – the first I knew of their win was my phone going nuts. The boys were all sending me links and jokey Snapchats asking if I was gutted. One said: ‘How much have you cried since you found out mate?'”

“She could give me a million a year for the two years I went out with her – I wouldn’t say no to that.”

In je dromen, vriend!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vriendin dumpt vriend via sms en wint vervolgens de jackpot van 72 miljoen
Sluiten