Images 10 mrt 2016 Mark

Vrouw baart tweeling met verschillende vaders na seks met twee mannen gehad te hebben

Het is blijkbaar biologisch mogelijk om een tweeling te krijgen van twee verschillende vaders.

Een vrouw uit Vietnam besloot een DNA-test te doen toen ze zag dat haar twee kinderen op 2-jarige leeftijd toch wel héél erg verschillende uiterlijke kenmerken vertoonden.

Ze was bang dat er in het ziekenhuis misschien kind omgewisseld was, aangezien de een dik krullend haar had en de ander dun en stijl.

Na wat tests bij het Ha Noi Centre for Genetic Analysis and Technology bleek dat de tweeling dezelfde moeder heeft, maar verschillende vaders.

Een super zeldzame ontwikkeling, aldus de President of the Genetic Association of Vietnam, Le Dinh Luong: “Our Centre for Genetic Analysis and Technology lab has tested and found a pair of bi-paternal twins.This is rare not only for Vietnam, but for the world.”

Hoe kan dit?

Nou, het eitje van de vrouw heeft een levensduur van twee dagen, terwijl de sperma van een man een week door kan bloeien.

Dus als de sperma van de ene man een tijdje blijft rondhangen, en bezoek krijgt van ander sperma, kunnen ze samen twee eitjes bevruchten.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw baart tweeling met verschillende vaders na seks met twee mannen gehad te hebben
Sluiten