Pranks 1 mrt 2018 Redacteur

Vrouw beukt vriend in elkaar die tijdens seks stopt om het eten te checken…

Nou, het lijkt erop dat een man in Paisley, Florida, de verkeerde keuze maakte, een sekse voor seks onderbrak om het diner te controleren – alleen om naar verluidt in elkaar geslagen te worden door zijn niet-zo-gelukkige vriendin. En het kwam allemaal neer op een combinatie van Nascar, alcohol en een goede tijd – ‘zoals de meeste verhalen in Paisley’, volgens WTF Florida.

Theresa Warren, 51, werd zondag gearresteerd door het Sheriff’s Office van het graafschap van Lake County nadat afgevaardigden een telefoontje kregen over huiselijk geweld. Agenten zeiden dat Warren werd gevonden in de Paisley Mall, terwijl haar vriend nog steeds op hun plaats was.

Warren vertelde officieren dat zij en haar vriend drank dronken en ‘een leuke tijd hadden’, toen hij haar opeens sloeg met een gesloten vuist. Ze had een rood merkteken op haar gezicht, zo meldt WTF Florida.

Ze beweert vervolgens dat ze het bewustzijn verloor, wakker werd en naar de auto van haar vriend rende om weg te rijden.

Haar BF gaf echter een iets ander account. Hij vertelde de plaatsvervanger dat, terwijl ze inderdaad ‘alcohol dronken, kookten, naar het Nascar-ras keken en plezier hadden’, hij volgens hem niet degene was die vuistslagen gooide.

Hij beweert dat ze begonnen te seksen, maar hij herinnerde zich toen dat hij aan het koken was. Omdat hij het eten niet wilde verbranden, nam hij een time-out om het te controleren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw beukt vriend in elkaar die tijdens seks stopt om het eten te checken…
Sluiten