Vrouw deelt grap die haar moeder jaren na haar overlijden op haar man uithaalde

Redacteur 19 jan 2018 Pranks

Een vrouw heeft een schitterende grap gedeeld die haar moeder jaren na haar overlijden op haar vader deed.

Antonia Nicol ging naar Twitter om het ontroerende verhaal van haar moeder Phendre te delen, waardoor haar echtgenoot Nigel beloofde om voor haar planten te zorgen voordat ze stierf in november 2013.

Nigel hield zich strikt gehouden aan zijn woord en bleef de planten jarenlang water geven. Nigel was zelfs zo onder de indruk van zijn vaardigheden met groene vingers, dat hij bij het verhuizen besloot om de, ongelooflijk gezond uitziende planten in te pakken en mee te nemen.

Pas toen ontdekte hij dat ze eigenlijk plastic waren.

Nigel had zorgvuldig een aantal plastic planten verzorgd en verzorgd.

Antonia, die het verhaal op Twitter deelde, gebruikte een voorraadbeeld van een plant en schreef: “Voordat mijn moeder stierf, gaf ze mijn vader strikte instructies om de planten in de badkamer water te geven.” Hij heeft ze op een religieuze manier bewaterd en levend gehouden. verbluffend besloot hij om ze naar zijn nieuwe huis te brengen, alleen om te ontdekken dat ze van plastic waren! Kan mijn moeder horen grinniken. ”

Ze volgde haar originele tweet met een foto van haar vader die zijn waterbakvaardigheden opnieuw uitvond met wat varens:

Het bericht van Antonia ging snel viral en werd meer dan 117.000 keer bezocht en 35.000 keer gedeeld.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw deelt grap die haar moeder jaren na haar overlijden op haar man uithaalde
Sluiten