Images 20 sep 2016 Mark

Vrouw die kanker overleefde klaagt ziekenhuis aan omdat ze haar dikke darm aan haar vagina hebben gehecht

Vrouw die kanker overleefde klaagt ziekenhuis aan omdat ze haar dikke darm aan haar vagina hebben gehecht. Dat lees je goed, ja.

Jasminka Velkovska onderging 3 jaar geleden op 8 september een operatie in Skopje (Macedonië), maar het een en ander ging dus fout. Samengevat is dit fout gegaan:

Haar dikke darm is aan haar vagina gehecht, waardoor ze scheten laat door haar vagina… Laat dat eens op je inwerken.

Het ziekenhuis wilde haar 25.700 pond betalen als vergoeding, maar later bleek dat ze dat niet volledig hebben gedaan.

4

Velkovska vertelde het volgende op lokale tv “While I was recovering, doctors came and asked me if I was passing gas, and I said yes, but it’s coming out of my vagina.

“They told me that it would soon pass and I would be OK, but stuff had started to come out of my vagina and I was feeling scared and it was all very unpleasant.”

Wat nog erger was, was dat bij een operatie om van dit probleem af te komen, ze ontdekten dat de kanker niet volledig was verwijderd. Bij een ander ziekenhuis heeft ze dat alsnog laten doen. Maar ze is nu wel van plan de eerste aan te klagen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw die kanker overleefde klaagt ziekenhuis aan omdat ze haar dikke darm aan haar vagina hebben gehecht
Sluiten