Pranks 5 aug 2017 Redacteur

Vrouw heeft een handdoek speciaal voor borsten ontworpen!

doek2

Laten we het eens over borsten hebben.

Voor de mensen die last hebben van zweet onder hun borsten: de Californische designer Erin Roberston heeft een briljante oplossing ontworpen: de Ta-Ta Towel.

doek4

De Ta-Ta Towel is een handdoek die je om je borsten kunt draperen en die ze perfect drooghoudt in de warme zomermaanden. De inventieve accessoire is ontworpen om in huis te dragen, terwijl je je klaarmaakt voor een warme zomerdag- of avond. Met de Ta-Ta Towel om je borsten gebonden blijven je boobies droog terwijl je door het huis rent om je haar te föhnen, je nagels te lakken of je benen te scheren.

De reacties op de 45 dollar kostende droogdoek gaan van laaiend enthousiast tot belachelijk, maar Robertson weet met haar Ta-Ta Towel in ieder geval wereldwijd de aandacht te trekken.

doek5

Waarom ze de handdoek ontwierp? „Ik woonde in Los Angeles en was me aan het klaarmaken voor een date”, vertelt ze op haar website. „Toen ik uit de douche kwam en me aan het klaarmaken was, gutste het zweet van me af. Niet omdat ik een eerste date had, maar omdat mijn airco stuk was en het zomer was.”

doek6

Met handdoeken die ze in huis had maakte ze een prototype van de Ta-Ta Towel. Het product sloeg aan bij haar vrienden, die het ding gebruikte in de sportschool en tijdens hun opmaakritueel. Inmiddels verkoopt Robertson de handdoeken dus voor 45 dollar en zijn ze te krijgen in vijf verschillende kleuren.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Vrouw heeft een handdoek speciaal voor borsten ontworpen!
Sluiten