Pranks 27 mrt 2017 Redacteur

Vrouw heeft geniaal wraakplan voor man die ervandoor ging met zijn secretaresse…

Soms, als je bedrogen wordt door iemand waar je van houdt, lijkt wraak de allerbeste oplossing.

Dit verhaal gaat al jaren achtereen rond op het internet. Dit verhaal wordt door velen gezien als de beste “Urban legend” wat eindigt met zoete wraak.

Jake en Edith waren getrouwd voor 37 jaar. Na bijna 4 decennia dumpte Jake haar voor zijn veel jongere secretaresse.

En als dat nog niet erg genoeg is, zorgde Jake en zijn nieuwe vriendin ervoor dat Edith gedwongen moest verhuizen uit hun landhuis.

Maar Jake had geen enkel idee dat Edith een verrassing voor hem in petto had.

Zijn nieuwe vriendin wilde Edith uit hun landhuis werken. En laat het nou net zijn dat Jake zelf advocaat was. Edith had geen poot om op te staan.

Hij had zijn ex-vrouw drie dagen om het huis te verlaten. De eerste dag pakte ze haar spullen in.

Op de tweede dag huurde ze verhuizers in om haar spullen te komen ophalen.

Op de derde dag ging ze zitten aan de prachtige eettafel met kaarslicht. Ze zette een achtergrond muziekje aan, en vierde haar laatste avond met wat kaviaar, garnalen en een goede Zuid-Spaanse wijn.

Toen ze klaar was maakte ze een rondje langs iedere kamer van het huis, en stopte alle half-opgegeten garnalen in de holle ruimtes van de gordijn roeden. Vervolgens maakte ze de keuken schoon en ging weg.

Toen Jake’s nieuwe vriendin in het huis trok was het een groot feest de eerste dagen.

Maar langzamerhand merkte ze dat het huis begon te ruiken. Ze deden hun uiterste best om het huis brandschoon te maken. Alles werd binnenstebuiten gekeerd om de geur te verdrijven, zonder succes.

Niets leek te werken. Ze lieten zelfs alle vloerbekleding vervangen.

Hun vrienden kwamen niet meer langs, en klusjesmannen weigerde nog naar het huis te komen door de ongelooflijke stank. Zelfs de schoonmaakster nam ontslag!

Uiteindelijk konden ze de stank niet meer verdragen en besloten te verhuizen.

Je raadt het al: ze konden maar geen koper voor het huis vinden. De stank leek alsmaar erger en erger te worden.

Edith besloot haar ex te bellen om te vragen hoe het ging. Hij vertelde haar de situatie waar hij in verkeerde. Ze luisterde aandachtig en vertelde hem dat ze het huis verschrikkelijk miste.

Toen zei ze dat ze bereid was om haar echtscheidingsconvenant te verminderen als hij het huis aan haar terug zou geven.

Wetende dat zijn ex-vrouw niet wist hoe erg de stank was, ging hij in op haar aanbod. Ze kon het huis overnemen voor ongeveer 10% van de originele waarde, maar alleen als ze diezelfde dag de papieren zou tekenen.

Binnen een aantal uur waren de papieren getekend.

Een week later stond haar ex-man met zijn nieuwe vriendin lachend voor de deur terwijl het verhuisbedrijf hun spullen kwamen ophalen.Ze namen zelfs alle roeden en gordijnen mee. Maar het paar had geen enkel idee dat Edith hen in de maling had genomen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Vrouw heeft geniaal wraakplan voor man die ervandoor ging met zijn secretaresse…
Sluiten